Praktijk medewerkers | Huisartsen


Irene Muskens
BIG: 1991222190

Werkzaam op woensdag
Paul Wouda - Huisarts
BIG: 79025019501

Door ziekte is Paul Wouda voor lange tijd afwezig ( voor verdere informatie zie homepage van deze website)

Sinds 1989  werkzaam als huisarts in Eindhoven.

Dokter Wouda heeft de artsopleiding en de specialisatie tot huisarts gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.
Naast de praktijkvoering was hij bestuurlijk actief voor de huisartsenzorg in de raad van toezicht van Synergos (Diagnostiek Voor U);is bestuurlijk actief voor stichting HaCa (samenwerking huisartsen en specialisten Catharinaziekenhuis) en ook jaren in de Districts Huisartsenvereniging Zuidoost Brabant.

Als huisartsenopleider is hij verbonden aan de Universiteit van Nijmegen.

In huisartsencentrum Parklaan werkt hij samen met collega Luc Maartens.

Voor zorggroep DOH is hij aandachtshuisarts ouderenzorg

Sasha Hutchinson - huisarts
BIG: 69911057401

aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Gijs Boereboom - Huisarts in opleiding
BIG: 09917704801

Per 1 september zal ik, Gijs Boereboom, werkzaam zijn in de praktijk als derdejaars huisarts in opleiding.
In 2013 heb ik mijn opleiding geneeskunde aan de universiteit van Maastricht afgerond, waarna ik een aantal jaren heb gewerkt als algemeen militair arts op de kazerne in Oirschot. Tijdens mijn werkzaamheden als militair arts ben ik veel op oefening in het buitenland geweest en ben ik op uitzending naar Afghanistan geweest. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaringen opgedaan die tijdens mijn werkzaamheden als huisarts in opleiding van pas gaan komen. Zo ben ik LCR-geregistreerd als reizigersgeneeskundig arts.

Het kan voorkomen dat ik u verzoek of ik een video-opname mag maken van het consult zodat mijn opleider mij kan beoordelen. Ik hoop dit jaar samen met u uw gezondheid te bevorderen en stel het zeer op prijs dat u wilt bijdragen aan mijn opleiding tot huisarts. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag werkzaam op de praktijk.
Nieuws en mededelingen
Bericht van uw huisarts Paul Wouda
Bericht van uw huisarts Paul Wouda
Geplaatst: 9 april 2021
Eerder heb ik u laten weten dat ik in verband met maagkanker een lang behandeltraject heb ondergaan. Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de lieve en warme woorden/kaarten. Het heeft mij gesteund tijdens deze lastige periode. Helaas zal ik niet kunnen terugkeren als uw huisarts.

Lees meer
ALLES ONDER 1 DAK OP DE PARKLAAN
ALLES ONDER 1 DAK OP DE PARKLAAN
Geplaatst: 30 maart 2021
De verbouwing van onze praktijk op de Parklaan is zo goed als klaar. Onze grote wens is eindelijk werkelijkheid geworden. Vanaf dinsdag 6 April zijn alle spreekuren van de huisartsen en de praktijkondersteuners op de Parklaan. Onze locatie (dependance) op de Insulindelaan is per 1 April gesloten.

Lees meer
Vaccinatie tegen COVID-19 gepauzeerd
Geplaatst: 17 maart 2021
De vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca is van 15 t/m 28 maart stilgelegd door het ministerie van VWS. In het buitenland hebben een aantal personen na vaccinatie klachten zoals trombose gemeld. Het is op dit moment niet duidelijk of dit door het AstraZeneca-vaccin komt. Dit wordt in de komende twee weken nader onderzocht in Europa.

Lees meer