Zorgverleners


Huisarts
Dokter Wouda is in de praktijk aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. Hij werkt nauw samen met collega Luc Maartens, bij afwezigheid nemen zij voor elkaar waar, samen met collega's van de Gezondheidscentra De Akkers en Tongelre.
Waarnemend huisarts Dokter Muskens neemt op donderdagochtend en vrijdag waar in de praktijk.
Dokter Wouda is als huisartsenopleider verbonden aan de Universiteit van Nijmegen.
Dokter Wouda is aandachtshuisarts ouderenzorg voor onze zorggroep DOH (De Ondernemende Huisarts)

Huisarts In Opleiding
Van 1 september 2018 tot 1 september 2019 loopt dokter Jamila Ibirane 4 dagen per week stage. Dokter Ibirane is eerstejaars student huisartsgeneeskunde aan de Universiteit St. Radboud te Nijmegen. Zij wordt begeleid door dokter Wouda.

Praktijkondersteuners
In onze praktijk werken 5 werken praktijkondersteuners. Zij begeleiden en ondersteunen volgens de zorgprogramma's de patiënten met chronische aandoeningen als Astma/COPD, Diabetes, Hart-en Vaatziekten en psychische problemen. 
De praktijkondersteuners werken met vaste protocollen en in nauw overleg met de huisartsen. Via de assistente van de huisarts maakt u bij hun een afspraak.

Doktersassistentes
In onze praktijk werken 6 doktersassistenten.
Zij hebben een centrale rol in onze praktijk. Zij maken de afspraken, verzorgen de herhaalrecepten, zorgen voor de postverwerking en andere administratieve taken. Zij hebben daarnaast nog ieder hun eigen taken in de praktijkorganisatie.
U kunt ook bij hen terecht voor advies bij veel voorkomende klachten. Over deze adviezen zijn vaste afspraken gemaakt tussen de huisartsen en de assistentes. De assistentes vragen u ook naar de reden van uw komst. Zo kunnen zij de spreekuren beter plannen.
Daarnaast verrichten zij medische werkzaamheden, zoals bloed- en urineonderzoek, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen,  wrattenbehandeling, ECG en uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.
Nieuws en mededelingen
Griepvaccinaties 2019
Griepvaccinaties 2019
Geplaatst: 1 oktober 2019
De griepvaccinatie wordt dit jaar gezet op woensdag 13 november tussen 14.30 en 16.30

Lees meer
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
VGZ gaat te ver met eisen voor nieuw contract
VGZ gaat te ver met eisen voor nieuw contract
Geplaatst: 14 december 2017
Diabetici, hartpatiënten, mensen met een longaandoening: wie in de regio Eindhoven een chronische ziekte heeft is bij VGZ straks niet langer verzekerd van goede zorg. Mensen doen er goed aan over te stappen naar CZ of een andere verzekeraar.

Lees meer