Zorgverleners


Huisarts
Dokter Wouda is in de praktijk aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. Hij werkt nauw samen met collega Luc Maartens, bij afwezigheid nemen zij voor elkaar waar, samen met collega's van de Gezondheidscentra De Akkers en Tongelre.
Waarnemend huisarts Dokter Muskens neemt op donderdagochtend en vrijdag waar in de praktijk.
Dokter Wouda is als huisartsenopleider verbonden aan de Universiteit van Nijmegen.
Dokter Wouda is aandachtshuisarts ouderenzorg voor onze zorggroep DOH (De Ondernemende Huisarts)

Huisarts In Opleiding
Van 1 september 2018 tot 1 september 2019 loopt dokter Jamila Ibirane 4 dagen per week stage. Dokter Ibirane is eerstejaars student huisartsgeneeskunde aan de Universiteit St. Radboud te Nijmegen. Zij wordt begeleid door dokter Wouda.

Praktijkondersteuners
Marynel Ruigrok, Pieternel Lievense, Petra Vera, Herman Looman en Petra Timmermans werken in onze praktijk als praktijkondersteuners. Zij begeleiden en ondersteunen volgens de zorgprogramma's de patiënten met chronische aandoeningen als Astma/COPD, Diabetes, Hart-en Vaatziekten en psychische problemen. 
De praktijkondersteuners werken met vaste protocollen en in nauw overleg met de huisartsen. Via de assistente van de huisarts maakt u bij hun een afspraak.

Doktersassistentes
Saskia Timmers, Judith van den Berg, Jessica Clausing en Jeannette Spierings werken in onze praktijk als doktersassistenten.
Zij hebben een centrale rol in onze praktijk. Zij maken de afspraken, verzorgen de herhaalrecepten, zorgen voor de postverwerking en andere administratieve taken. Zij hebben daarnaast nog ieder hun eigen taken in de praktijkorganisatie.
U kunt ook bij hen terecht voor advies bij veel voorkomende klachten. Over deze adviezen zijn vaste afspraken gemaakt tussen de huisartsen en de assistentes. De assistentes vragen u ook naar de reden van uw komst. Zo kunnen zij de spreekuren beter plannen.
Daarnaast verrichten zij medische werkzaamheden, zoals bloed- en urineonderzoek, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen,  wrattenbehandeling, ECG en uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.
Nieuws en mededelingen
Afscheid medewerkers
Afscheid medewerkers
Geplaatst: 1 augustus 2019
Per 1 september nemen we afscheid van Petra Vera en Pieternel Lievense

Lees meer
Nieuwe medewerkers
Nieuwe medewerkers
Geplaatst: 1 augustus 2019
per 1 september nieuw in dienst Kayleigh van der Linden, Laurien Eijsbouts en Janneke Verhees

Lees meer
Herhaalmedicatie
Herhaalmedicatie
Geplaatst: 10 juli 2019
De apotheken hebben extra verwerkingstijd nodig

Lees meer